Over ons

Vroeger, nu en later

Een stukje geschiedenis

In 1977 zijn we begonnen als verwarmingsinstallatiebedrijf. Sinds 1987 kwamen wij in aanraking met het probleem van verouderde, gescheurde of te vervangen stookolietanks die moesten worden verwijderd of gesaneerd.

Omdat er bijna geen betaalbare, gecertificeerde en gespecialiseerde bedrijven, die deze tank- en bodemsaneringen op een veilige en efficiënte manier konden uitvoeren bestonden, zijn wij ons in de loop der tijd gaan toeleggen op deze activiteiten.

Wat doen we nu

Vanuit het vertrouwde verwarmingsbedrijf zijn we ontwikkeld tot een volwaardige firma waarin we ons voornamelijk toeleggen op de industriële kant van de sector. Ondanks deze evolutie zijn we ons familiale karakter nooit verloren.

We ontwikkelden voor de gemeente Hamont een pekelwaterintsallatie. We installeren grote branders in fabrieken en bedrijfshallen. We lassen HDPE buizen zowel boven- als ondergronds.

We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken samen met u naar een passende oplossing voor uw project.

Onze visie

In onze firma vinden we een aantal dingen erg belangrijk. Zo bieden wij u èèn aanspreekpunt voor al uw vragen.

We volgen regelmatig scholing om al onze kennis op peil te houden. Denk hierbij aan:

erkenningsnummers

certificeringen

specialisaties

We vinden het belangrijk om zelfvoorzienend en onafhankelijk te zijn. Enkel op deze manier kunnen wij u een vlot en probleemloos verloop van uw project garanderen.

Contact

Bent u er net als ons van overtuigd dat we iets voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U kunt het formulier invullen via onderstaande button maar u mag ook bellen naar 011 44 61 76.