Oplossingen

Wij denken niet in problemen, wel in oplossingen

HDPE leidingwerk lassen industriele dienstverlening seevens hamont achel

HDPE lassen

HDPE is èèn van de meest gebruikte kunststoffen in de wereld. HDPE staat voor Hoge Dichtheid Polyetheen. Het is zeer sterk en slagvast. 

HDPE buizen lassen we zowel bovengronds- als ondergronds. HPDE is de meest duurzame kunststof die geproduceerd wordt. Het is volledig recyclebaar en heeft daarmee een lange levensduur. 

toevoerinstallatie seevens hamont achel limburg beglie

Opslag,- en toevoerinstallatie

Heeft u een opslag nodig voor uw brandstof, olie of chemicaliën? Dat kunnen wij allemaal voor u voorzien. We helpen u aan het juiste formaat tank en uiteraard verzorgen we ook de installatie van de opslag en de toevoer.

branderwerk industriele verwarmingsinstallatie Seevens hamont achel

Installatie verwarming grote branders

In 1977 zijn we begonnen met het installeren van verwarmingen. Voornamelijk bij mensen thuis. De brander- en installatietechniek is ons dus al vele jaren bekend. We hebben ons in de jaren daarna gespecialiseerd op het gebied van grote branders voor de industrie.

 

seevens regenwateropslag hamont achel limburg belgie

Regenwateropslag

Om regenwater te kunnen opslaan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij plaatsen voor u de opslagtank en verzorgen daarbij de complete installatie.

overzichtsfoto pekelwaterinstallatie duurzaam zout strooien seevens hamont achel

Pekelwaterinstallatie

Pekelwater is hèt nieuwe en duurzame alternatief voor het strooien van zout. U kunt met pekelwater efficiënter werken. Zo heeft u veel minder zout nodig om dezelfde oppervlakte te bewerken. Ook hoeft pekelwater niet te worden ingereden waardoor het veel sneller werkzaam is. Er komt minder zout in de bermen terecht en dat is veel beter voor het milieu.
Wij vertellen u hier graag alles over!

tankverhuur te huur huren seevens hamont achel limburg belgie

Tankverhuur

Zoekt u een tijdelijke opslag voor uw brandstof? Heeft u door werken aan uw eigen tank tijdelijk een andere voorziening nodig? Wilt u uw stroomaggregaat graag aan de gang houden?  Wij kunnen u een tijdelijke tank voorzien in verschillende formaten. Deze zijn te huur voor korte en lange periodes. 

Neem contact met ons op

U mag ons steeds vrijblijvend contacteren met al uw vragen