Seevens Tanksanering - Tankcontrole

Prijs tanksanering vanaf 555 € excl. BTW

Heeft u een lekke tank, bent u overgeschakeld naar een andere energiebron of moet uw tank om een andere reden buiten werking worden gesteld of worden verwijderd? Seevens Tankservice staat klaar om met een ploeg van ervaren mensen uw tank op te ruimen of te neutraliseren, of het nu gaat om kleine of grote tanks, keldertanks, boven- of ondergrondse tanks.

Milieubewust

Volgens de VLAREM-Wetgeving moet elke tank die definitief buiten gebruik wordt gesteld eerst geledigd, gereinigd en verwijderd worden. Als erkend ophaler van afvalstoffen zorgen zij voor een veilig vervoer en een goede verwerking van uw oude tank. Wij nemen alle mogelijke maatregelen om milieuverontreiniging te voorkomen.

Neutralisatie

Mocht het onmogelijk zijn om uw oude tank te verwijderen omdat deze bijvoorbeeld te dicht bij het huis is geplaatst dan wordt de gereinigde tank opgevuld met zand.

Zand of Purschuim

Een tank kan worden geneutraliseerd door middel van zand of pur. Wij kiezen er bewust voor om uw tank op te vullen met zand omdat zand gegarandeerd zijn volume behoudt. Pur daarentegen kan doorheen de tijd volume verliezen wat vervolgens verzakkingen in de grond kan veroorzaken.
Een tweede belangrijk voordeel is dat als na een aantal jaren de mazouttank volledig is vergaan de grond niet vol zit met pur dat zal moeten gereinigd worden maar met zand. Met zand bent u er dus in 1 keer vanaf.

Kosten

Het saneren van een tank hoeft niet veel te kosten, een tanksanering begint al vanaf €555 excl. BTW.

Wilt u geen omkijken meer hebben naar uw onbruikbare tank? Laat ons, ons werk doen.